Fotócikk kereskedelem

Fotócikk kereskedelem

Üzletünk a jól ismert helyen, Zalaegerszegen a Berzsenyi Dániel utca 8. fsz. 1. alatt működő fotócikk üzletünkben negatívokat, elemeket, képkereteket, albumokat, fényképes emléktárgyakat árusítunk. Itt lehet digitális, vagy filmes fényképezőgéppel, és telefonnal készült képekről is prémium minőségű Kodak Royal digitális fotópapírra készült papírképet rendelni. Képnyomtatás helyben, akár azonnal elkészül!

DIGITÁLIS KÉPKIDOLGOZÁS

Fotólaborunkban a filmhívás mellett a képnyomtatást is vállaljuk lézerlevilágítású vegyszeres, RA-4-es eljárású fotóprinteren.

FILMEK

Hagyományos filmes fényképezőgépekhez 24 és 36 kockás színes és fekete fehér Kodak filmeket árusítunk. A középformátum szerelmeseinek is tartunk készleten 120-as középformátumú színes és fekete-fehér filmeket. A filmek mellett fényképezőgépekhez szükséges elemeket is árusítunk.

FÉNYKÉPKERETEK

Fa és keret nélküli üveg képkereteket minden standard méretben, hajlított üveg asztali kereteket, többképes kereteket, hógömböket, fényképtartó órákat, -hűtőmágneseket és -kulcstartókat árusítunk.

FOTÓALBUMOK

A legegyszerűbb puha borítós zsebalbumtól a több száz képes keménykötésű albumokig nagy választékban tartunk üzletünkben, próbálva minden igényt kielégíteni.

FÉNYKÉPES EMLÉKTÁRGYAK

Egész évben kaphatóak a hógömbök széles választékban. Nem csak a megszokott félgömb formában, vannak szögletes téglatest alakú képtartók is, melyekben a hógömbökkel megegyezően átlátszó folyadékban felrázható pihék kavarognak. Nem csak a formában van választék, de még a pihék közt is! A hagyományos hógömbök fehér pihéi mellet már vannak szív formájú flitteres és más színű, egyéb formájú flitterekkel töltött képtartók is.