...

Esküvői fotós árak

Az esküvő tervezésekor időigényes feladat sok szolgáltató közt megtalálni, hogy ki a számotokra legjobb esküvői fotós. A legtöbben csak a közösségi média felületeken tájékozódnak, vannak akik csak weboldalakon talált referenciák alapján választanak. A képek alapján ki tudjátok választani, milyen stílus fele meg a Ti elképzeléseteknek. Szinte minden esküvői fotós más és más csomagot kínál, ezeknek az összehasonlítása nem könnyű feladat. A legjobb esküvői fotós árak sem mindig vezetnek célra, érdemes az árat, a kínált szolgáltatást és a képek minőségét is egyformán fontosnak tekinteni. A referencia esküvői képek közt láthatjuk a fotós színvilágát, megvilágítási- és egyéb technikai rátermettségét. A képek tekintetében az időtállóság nagyon fontos. A szuper trendi dolgok pár éven belül már nagyon idejétmúltnak hatnak, ezért a klasszikus vonal  tudja azt garantálni, hogy akár 10-20 év múlva sem kell a fiók mélyén rejtegetni az esküvői fotókat, vagy fotokönyvet.

A LEGJOBB ESKÜVŐI FOTÓS ÁRAK 2024.

ESKÜVÓI FOTÓ MINTAKÉPEK:

Esküvői FOTÓ VÁLOGATÁS

Mintaképek kreatív fotózásokról, csoportképek, szertartási riportképek és persze kőkemény buliképek lakodalmakról! Ízelítő az előző évek anyagaiból.

NYAKAS VIKTOR, Az ESKÜVŐI FOTÓS BEMUTATKOZIK

A fényképészet iránti érdeklődésemet még a Dallasi Iparművészeti Egyetem elvégzése előtt édesanyám és a nagyszüleim munkái keltették fel. A szakma iránti érdeklődésem azóta sem csökkent, folyamatosan keresem és próbálom az új technikákat alkalmazni munkám során.

A képeim tükrözik a képi világot és stílust, amiben dolgozom. Törekszem arra, hogy képeim időtálló, művészi élményt nyújtsanak. Az esküvő előtt minden kérdésre szívesen válaszolok és akár kreatív fotózási helyszínt is tudok javasolni. 

Az esküvő napján készülő riportképek a nap folyamán rengeteg megismételhetetlen pillanatot örökít meg. Ezeknek a képeknek a készítésekor törekszem a legelőnyösebb szögeket megtalálni, és nem zavarni jelenlétemmel a meghitt pillanatokat.

Utómunka és retusálás

A képek utómunkája miatt nem tudom azonnal kiadni készként a képeimet. Az erre fordított idő sokszor 4-5 munkanap, de nagyon sok eseménnyel teli esküvő után ez lehet akár több is. A képek színkorrekciója, kontrasztja és vágása mellett a kreatív fotózás képein a bőrretusálást szeretem nem túlzásba vinni. Minden esküvő más és más körülmények  közt zajlik, de a célom minden esetben ugyanaz: a lehető legjobb minőségű képek létrehozása, hogy valóban időtálló emléket tudjak a párnak átadni.

Mi a garancia?

A referencia munkáim, a professzionális Nikon Z rendszer gépparkom és a több, mint 200 esküvő, amin fotóskét dolgoztam. A minőség és az ügyfeleim elégedettsége fontos számomra. 

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

A referencia munkáim tükrözik a munkám színvonalát és az itt megjelenített képek minőségét tudom biztosítani. Egyéni igényeket természetesen minden párral átbeszélek az esküvőt megelőzően.

Talán 800 kép volt a legkevesebb, amit egy egésznapos esküvőről adtam ki. Egy igen kis létszámú, csak polgári szertartásból és vacsorából álló esküvő volt. Amikor már a készülődéstől jelen vagyok és eseményteljes a nap és a lakodalom, az 1.500 – 2.000 db kép a jellemzőbb.

A legtöbb foglalás a tervezett esküvői időpont időpont előtt egy évvel történik. Ha már biztosak vagytok a fotós személyét illetően, akkor érdemes minél előbb szerződni.

A szerződés aláírásakor kell foglalót fizetni, aminek az összege csomagonként eltérő összeg, a fennmaradó összeg felét az esküvőt követő héten és az utolsó „részletet” a kész anyag átadásakor kell fizetni.

Nem feltétlenül! Sok ügyfelem külföldön él/dolgozik, akikkel Zoom-on, vagy Skype-on keresztül egymást látva tudunk beszélni részletekről, egyedi igényekről. A szerződést pedig emailben tudjuk küldeni és fogadni.

Az eskövői fotós és az esküvői fotós és videós csomag is az esküvő napján reggeltől a menyasszonytánc végéig behatárolt időtartamot foglalja magában. Ez lehet akár 15 óra is.

Az esküvő napjának „menetrendjétől” függ, ha a helyszín és idő is adott, abban az esetben megoldható az esküvő napján. Ehhez még az kell, hogy a pár teljesen feszélyezetlenül 1,5-2 órát csak velem el tudjon tölteni. Többször volt már rá példa, hogy az esküvő napján 3 alkalom is adódott, hogy a párral 20-30 percet tudjak tölteni a kreatív fotók elkészítésére. A külön napi kreatívot koraesti időpontra szoktuk a párokkal bejegyezni az eskü után napokban. Volt már több eset, amikor nászút miatt az esküvő előtt lett elkészítve a fotósorozat és egyben a „first look”, az első pillantás sorozat is.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.