Fényképészet

A fényképészet szinte minden ismert változatában vállalunk fotózást ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében fotóstúdiónkban, vagy külső helyszínen.

Zalaegerszeg belvárosában, a Berzsenyi Dániel utca 8. fsz. 1. alatt található fényképész műterem alkalmas egyéni, vagy családi fényképek készítésére. Minőségi munkánkra a sok évtizedes szakmai tapasztalat, az 1964. óta működő családi vállalkozásunk és a sok száz elégedett ügyfél a garancia.

Külső helyszínen is tudunk műtermi minőségű képeket készíteni mobil műtermi lámpáink és fotós felszereléseink használatával.

A leggyakrabban igényelt szolgáltatásaink:

 

Videó digitalizálás, videó archiválás

Vállalom régi VHS, vagy miniDV kazetták, videófelvétel digitalizálását DVD lemezre. Ma már nehezen lehet beszerezni régi videófelvételek lejátszásához eszközöket, ezért DVD lemezre írva, vagy digitális videofájlként megőrizheti és könnyebben lejátszhatóvá teheti a múlt emlékeit.

Ha időpontot szeretne egyeztetni fotózásra, vagy további információra van szüksége, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk az ELÉRHETŐSÉGEK oldalon, vagy a +36 20 415-8658 telefonszámon.

....khmmmm...