...

Rólunk

A ZalaFoto egy 1964-ben alapított családi vállalkozás utódja, mely zalaegerszegi fényképész műteremként indult, napjainkra pedig a fotózással kapcsolatos összes szolgáltatással van jelen a piacon, a lehető legmagasabb színvonalat képviselve.

Cégünket id. Kincses István alapította Zalaegerszegen, aki fodrászüzlete államosítása után a katonaság alatt megszerzett fényképész végzettségét először a Zalai Hírlap első fotóriportereként hasznosította. 1964-ben saját vállalkozást indított, belépett a „maszekok” világába. Első infarktusa után kisebbik lánya, Éva kezdett dolgozni az üzletben, aki így már 17 évesen „rákényszerült” a szakma elsajátítására. Az érettségi megszerzése után pedig fényképész szakon végzett.

A városrendezés miatti többszöri költözés után került a 80-as években cégünk Zalaegerszeg szívébe, a Kovács Károly tér közelébe, az Ispotály közbe, a Centrum Áruház és a Posta közé.

2005. nagy változásokat hozott cégünk életébe. A Kincses Fotóból kiválva, új névvel, de a már megszokott minőséget is túlteljesítve kerültünk a köztudatba. A ZalaFoto még magasabbra tette a lécet a fotószolgáltatások terén. Technikai felszereltségünket állandóan frissítjük a digitális világ fejlődésének megfelelően, munkatársaink a legfelsőbb szinten képzett szakemberek, akik igényt tartanak a naprakész szakmai tudás megszerzésére.

2015. májusától műtermünk (Zalaegerszeg, Berzsenyi Dániel utca 8.) mellé költözött a fotócikk kereskedelmi üzletünk és a fotólabor is. Bővült az általunk kínált szolgáltatások sora. Vállalunk grafikai tervezési munkákat, elkészítjük cége arculatához illő brosúráját, katalógusát, levélpapírját, vagy névjegykártyáját. Weboldal készítését általunk fényképezett képekkel és általunk tervezett grafikákkal tesszük egyedivé ügyfeleink igényei szerint.

2021. áprilisától a műtermünk a Stadion utca 1. ház alatti üzlethelyiségbe költözött. A szolgáltatások sorából kikerült a fénykép előhívás, az azonnali fotó nyomtatás és a fotocikk kereskedelem. Folyamatos nyitva tartás nincs, fotó szolgáltatások igénybe vételéhez időpont foglalás szükséges.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.