Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Zalafoto – Harmadik generációs családi fényképész vállalkozás Zalaegerszegen 1964 óta. Esküvői fotózás egyik fő tevékenységünk, sokéves tapasztalattal és rengeteg elégedett ügyféllel.

A “nagy nap” mindenki életében igazán fontos esemény. Már az esküvő tervezésekor ajánlott a megfelelő esküvői fotóst is felkutatni. Személyes találkozó és beszélgetés elengedhetetlen ahhoz, hogy a pár lássa, hogy tud -e majd együttműködni a fényképésszel az esküvő napján.

A legjobb esküvői fotós után kutatva, pár esküvői fotóstól emailben bekért árajánlat alapján választani hiba lehet, kizárólag az árak alapján döntve érhetnek kellemetlen meglepetések! Az esküvői fotós munkáit, árait és a személyes benyomást kell mérlegelni. Érthető módon szép, kreatív, jó minőségű képeket szeretne minden menyasszony és vőlegény, persze az erre szánt kereten belül. Fő elvárás, hogy az esküvői fényképész legyen jó megjelenésű, könnyen lehessen vele együtt “dolgozni”.

Általunk készített esküvői fotók alapján láthatjátok a képi stílusunkat és a képeink minőségét.

A párok sokszor érkeznek konkrét tervekkel, időpontokkal és fotózási helyszín ötletekkel, de mi is szívesen segítünk és megosztjuk tapasztalatainkat. A külső fotózási helyszínek mellett fotó műtermünkben is készülhet a fotósorozat.

Esküvői fotózás csomagjaink közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A csomagokról és árakról szívesen adunk nyomtatott anyagot és bővebb tájékoztatást személyesen üzletünkben. A mai igényeknek megfelelően a képeket digitális formában adjuk ki pendrive-on nagy felbontásban. Ez azt jelenti, hogy képek nyomtatásra alkalmasak, nem csak monitoron mutatnak jól.

Az esküvőn készült fotókról fotókönyv szerkesztését és kivitelezését is vállaljuk!

Ha időpontot szeretnél egyeztetni, vagy további információra van szükséged, kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk az ELÉRHETŐSÉGEK oldalon, vagy a (20) 415-8658 telefonszámon.